دبیرخانه گردشگری غذای ایران و ترکیه تشکیل می‌شود

دبیرخانه گردشگری غذای ایران و ترکیه تشکیل می‌شود

به گزارش ایتنا ؛ ” انوشیروان محسنی بندپی ” معاون گردشگری کشور در اولین اجلاس توسعه گاسترونومی ایران و ترکیه گفت :

اگر گاسترونومی را به عنوان ترکیبی از فرهنگ و غذا تعریف کنیم، ترکیه نیز همانند ایران علاوه بر دارا بودن ظرفیت‌های گردشگری متنوع، از غذاهای اصیل و تنیده در فرهنگ بومی این مردمان نیز برخوردار است.

ما بتوانیم گنجینه‌های بی‌بدیلی که در کشور وجود دارد و می‌تواند باعث رونق بخشیدن به همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شود را با چنین رویدادهایی تقویت کنیم.

نه تنها شاهد از دست رفتن مشاغل در بخش گردشگری خوراک نیستیم بلکه شاهد رونق بخشیدن، نوآوری و گردشگری خلاقانه نیز هستیم.

نظر به امضای تفاهم ۱۰ ساله میان سازمان متخصصین ایران و بخش گاسترونومی ترکیه و به جهت عملیاتی شدن این اقدام، دبیرخانه مشترک گاسترونومی ایران و ترکیه برای هماهنگی رویدادها، مطالعات و برنامه‌ریزی‌های مشترک تشکیل می‌شود.

برگزاری دوره‌های آموزشی، جشنواره‌ها، تعریف مسیرهای گردشگری فراملی با محوریت شهرهای مرزی که دارای قرابت فرهنگی هستند، می‌تواند در تقویت همکاری‌های گردشگری میان ایران و ترکیه موثر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

Get the latest NEWS into your inbox